Smugkig: Alt om havens april-nummer

Det føles som evigheder siden, det sidst var rigtigt havevejr, men nu kan vi snart endelig vinke farvel til den kolde, hårde vinter og byde de varmere dage velkommen. Med foråret kommer også lysten til at plante haven til i regnbuens farver og se det hele spire og gro. Derfor er der smæk på farverne i det nye Alt om haven, hvor vi hjælper dig til at blive klar til den rare årstid med primula i aller højder og drøjder, overdådige rododendron og spændende sorter af blomstrende løg og knolde. 

Se også: Guide til spagnumfri have

I Alt om havens april-nummer kan du bl.a. læse om: 

  • Tulipanfeber i Nordjylland. Forårstid er tulipantid i Lise og Leif Sørensens have. Her er hvert bed nøje afstemt i farvetemaer, som opretholdes året igennem, fra de første forårsblomster dukker op, til den sidste staude takker af om efteråret. 
  • Forårets livlige frontløber. Primulaer er nogle af de første forårsblomster, der lyser op i haverne herhjemme. Med friske, grønne blade og blomster i glade farver dukker de op mellem havens visne løv, mens vinteren stadig hænger ved. Primula findes i mange forskellige arter og sorter, og du kan dyrke primulaer, der blomstrer helt ind i september.
  • Drivhus til en billig penge. Der er mange måder, du kan gøre drivhusdrømmen til virkelighed på uden at blive ruineret. Spar på det unødvendige, når du køber nyt, eller byg huset selv. 
  • Gør klar til sommerens farvefest. Det er ikke kun i forårsmånederne, at blomstrende løgplanter spreder liv og glæde. Sommerblomstrende løg og knolde er lette at dyrke og kan lægges eller forspires her i april.
  • Inspiration til uderummet. Udelivet er ikke kun planter og jord under neglene. Det er også ren afslapning, gerne i smukke, funktionelle havemøbler og med hyggelige ting omkring terrassen. Lad dig inspirere af disse fund. 

Smugkig i ISABELLAS' nye forårsnummer lige her

Få et smugkig i galleriet: