Hold toilettet rent - helt uden skrub og sved på panden

Badeværelset er ét af de rum i boligen, hvor der samler sig flest bakterier - og det er derfor også et af de rum, hvis ikke rummet, vi typisk lægger allerflest kræfter i at gøre rent.

Særligt toiletkummen kan være noget så besværlig at få skinnende ren, og ligegyldigt hvor meget der skrubbes, pustes og prustes, er det som om, at der aldrig går særligt længe, før det ser beskidt ud igen. Men faktisk findes der et lettere alternativ, der sparer dig både tid og (rengørings-)sved på panden.

Toilettet hvor snavs og bakterier ikke kan bo

Med et Rimfree®-toilet fra lfö slipper du helt for de vanskelige, indvendige kanter, hvor snavs og bakterier elsker at gemme sig. Der er ingen kroge, din klud eller toiletbørste skal nå under, og det kræver blot en hurtig aftørring - så er dit toilet så godt som nyt på ingen tid. Læs mere om Rimfree®-toilettet her.

Samtidigt gør den nemmere og hurtigere metode, at du helt naturligt vil komme til at skrue ned for rengøringsmidler af den skrappe slags. En forandring miljøet vil takke dig for!

Vil du gøre rengøringen af dit badeværelse endnu lettere, kan du med fordel vælge en væghængt model. Det skaber et let og simpelt look og gør, at du nemt kan komme under med både støvsuger og gulvmoppe, og slipper for støv og skidt på kummens bagside.

TIP: Hold hygiejnen i top på dit badeværelse ved altid at rengøre rummets mindst beskidte flader først. Start altså med at ordne spejl, armaturer og bruseniche, hvorefter du bevæger dig videre til toilettets yderside, skylleknap og bræt.

Sidstnævnte tre kan du rengøre på effektiv vis blot ved hjælp af en blanding af lunkent vand og universalrengøring.