Annonce: 6 tips til at finde de bedste flybilletter til ferien

Der er ofte mange spørgsmål, som melder sig, når du skal planlægge din ferie – især hvis du ønsker at arrangere din rejse selv. Et af de vigtigste spørgsmål er, hvordan du får mest muligt for pengene, og et godt sted at hente hjælp er hos den danske rejsesøgemaskine travelmarket.dk. Her finder du nemlig en avanceret flysøgemaskine, som sammenligner priser på tværs af hele rejsemarkedet. Du finder også en rejseblog, hvor Travelmarkets rejseeksperter hjælper med gode råd og rejsetips.

FIND HJÆLP OG INSPIRATION PÅ TRAVELMARKETS REJSEBLOG!

6 tips til de bedste flybilletter

Her får du 6 tips til, hvordan du finder de bedste flybilletter, og hvornår du skal booke dem:

Bestil i god tid

Uanset om du skal på storbyferie med veninderne, på rundrejse med din mand eller på solferie med hele familien, bør du altid bestille dine flybilletter 4-5 uger før afrejse – men helst så tidligt som muligt. Det gælder især, hvis du skal rejse i sommerferieperioden, hvor de bedste billetter selvfølgelig altid sælges først.

Hold øje med prisudviklingen

Priserne på flybilletter ændrer sig hele tiden, og det kan være tidskrævende at følge prisudviklingen. Derfor er det en god idé at oprette Travelmarkets flyprisagent, som dagligt sender dig en mail med den aktuelle pris. For at oprette en prisagent skal du først lave en søgning og efterfølgende klikke på ”Opret gratis prisagent”.

Rejs i bestemte perioder og på bestemte dage

En af de vigtigste fordele ved selv at arrangere din rejse er, at du bestemmer både afrejsedag, og hvor længe du vil være væk. Der er dog et par tommelfingerregler, som du med fordel kan anvende:

- Rejs uden for højsæsonen (nogle gange kan det dreje sig om blot få dage før eller efter højsæsonen).
- Undgå fredage og søndage (Tirsdage er ofte billige, og visse selskaber flyver kun på bestemte dage).

Når du har lavet en søgning hos Travelmarket, viser priskalenderen, hvilke dage du kan enten den billigste, den bedste og den hurtigste flyvning. Det kan være en fordel, hvis du fx gerne vil betale lidt mere for at opnå en kortere rejsetid.

Tjek flere forskellige rejsemål 

Hvis du endnu ikke har bestemt dig for et rejsemål, kan du med fordel tjekke priserne på flere destinationer. Lavprisselskaberne har nemlig mange direkte flyruter til storby- og soldestinationer såsom London, Barcelona, Malaga og Bangkok og New York. 

Tjek flere forskellige lufthavne

Hovedparten af de billigste flyruter er med afrejse fra Københavns lufthavn. Men afhængig af dit valg af rejsemål kan du også finde billige flyruter fra Billund. Så selv om du bor på Sjælland, kan det nogle gange betale sig at tage turen over broen. Hvis du bor i Jylland, bør du helt klart tjekke priserne med afrejse fra Hamborg. I Travelmarkets søgemaskine kan du kan du søge på tværs af flere afrejselufthavne, så du får alle flypriser i ét søgeresultat.

Hold øje med gebyrerne

Hvis du overvejer at købe dine flybilletter hos et lavprisselskab, bør du inden købet undersøge, hvilke faciliteter der er inkluderet. Hvis det fx er vigtigt for dig, hvor du sidder i flyet, og du ikke kan nøjes med håndbagage, vil den samlede pris måske overstige andre selskabers priser. I Travelmarkets gebyroversigt kan du se de forskellige lavprisflyselskabers gebyrer.

SØG EFTER DINE FLYBILLETTER PÅ TRAVELMARKET.DK!