Bekæmp myrerne uden skadelig kemi

Hvis du før har kæmpet med myrer i din bolig, ved du, hvor irriterende det kan være at have besøg af de ubudne gæster. Det er bare ikke særlig indbydende, når de kravler rundt i køkkenet og andre steder i hjemmet. Men myrerne kan være svære at holde ude, for de små kryb kan komme ind gennem selv den mindste revne eller det mindste hul i muren, gulvet eller hvor der nu kan være passage ind i huset. 

Læs også: Undgå sølvfisk på badeværelset

Myrerne bliver især tiltrukket af lugt af madvarer, og der er nogle få men nyttige forholdsregler, det er en god idé at have i baghovedet for at undgå at lokke myrerne til:

5 gode tips mod myrer

#1: Hold boligen ren ved jævnligt at fjerne madrester og skidt fra gulvene.

#2: Sørg for at tømme skraldeposen hver dag, så der ikke er gammel skrald indenfor. Og lad aldrig gamle skraldeposer stå, men gå ud med dem med det samme.

#3: Undgå fugtige overflader som fx vand på køkkenbordet. Myrer kan godt lide at finde fugtige steder og bliver gerne omkring dem.

#4: Mad der ikke står i køleskabet skal altid dækkes til.

#5: Lad ikke snavset opvask stå, men vask op med det samme. 

I galleriet herunder har vi samlet 6 helt naturlige ting, som kan bruges til at skræmme myrerne væk fra huset. Flere af dem har du garanteret allerede i forvejen!

Kilde: www.lifehack.org