Annonce: Hjemmet er familiens rum

Det er indenfor hjemmets fire vægge, at familien samles. En bolig bliver dog ikke til et hjem af sig selv. Det kræver personlige strejf og gode initiativer. Nogle familier har små hyggekroge med tæpper og stearinlys og andre har store køkken-alrum, hvor hele familien kan være sammen, mens der skrues op for snakken. 
 
Særligt i højtiderne danner hjemmet rammen for hyggelige stunder med familie og venner. Det er her, vi har kvalitetstiden, når vejret rusker og tvinger os indendørs. Og når vi tænker tilbage på vores barndomshjem, er det ofte med erindringer om efterårs- og julehygge, hvor vi lavede kastanjedyr, adventskranse eller konfekt. I vores nye liv bringer vi de bedste af disse traditioner, varmen og nærheden videre. 
 
Det skal du huske, når du er på udkig efter et hjem til familien. Det skal være et sted, hvor I har lyst til at samles, når det bliver køligere udenfor. Det kan være rart at få inspiration, når du skal købe din næste bolig. Køberrådgiverne fra home har stor erfaring og kan hjælpe dig med at se mulighederne i dit kommende hjem. Vi håndterer også forhandlingerne og får styr på dokumenterne. Du bliver Nøgleklar, så den bolig, du har kig på, kan blive dit nye hjem. home har køberrådgivere over hele landet, og vi hjælper både erfarne og førstegangskøbere gennem hele processen.
home annonce
 
home annonce'
home annonce
 
 
home annonce
 
home boligpanel fortæller om danskernes holdning til bolig og livsstil. Hele 62 % af de adspurgte, som er på udkig efter et nyt hjem, søger en større bolig.