Annonce: Gratis rådgivning om sikring af din bolig

Forestil dig en tyverialarm der giver dig besked, hvis nogen bryder ind i dit hjem, når du er ude, eller en alarm der giver dig og din familie en tryg nattesøvn.

Det kan du få med en tyverialarm fra G4S, som også nedsætter risikoen for indbrud med helt op til 70 % med de verdenskendte alarmskilte på din bolig.

Nem og tryg hverdag

Tyverialarmen kan slås til dag og nat, og samtidig give dig en nemmere hverdag.

Du kan slå alarmen til, når du sover. Oprette en tidsbegrænset kode til svigermor eller en håndværker. Blive advaret ved røgudvikling. Se fotos fra dit hjem. Du kan naturligvis styre det hele – direkte fra din mobil.

Hvorfor vælge G4S?

Her er nogle af grundene til at kunderne har valgt G4S:

"Havde alarm på forrige bopæl, og kunne godt lide tryghedsfølelsen både ved fravær fra huset og ved deltilkobling om natten.” Martin, Espergærde – Kunde hos G4S.

”Min datter ville ikke være alene hjemme, fordi hun følte sig utryg. Desuden havde der været et par indbrud i området.” Susanne, Aarhus C – Kunde hos G4S.

Er der styr på sikkerheden i din bolig?

Bestil en gratis gennemgang af din bolig med en G4S-konsulent her eller ring 70 300 200 - vi er klar til at hjælpe.

5 tips til at sikre dit hjem mod tyveri

1. Efterlad dit “hverdagsrod” og træk ikke gardinerne for

Et ryddet hjem med gardinerne trukket for, signalerer at beboerne ikke er hjemme. Lad i stedet kaffekoppen stå på bordet, tøjet blive på tørresnoren osv. Efterlad generelt dit “hverdagsrod” og undlad at trække gardinerne for, så det kan ses udefra.

2. Undlad ferie-opdateringer på sociale medier

Ferie-opdateringer på sociale medier, er som et ta-selv-bord af nyttig information for indbrudstyve. Undlad sådanne opdateringer, samt at indtale en feriebesked på telefonsvareren.

3. Bed din nabo om hjælp

Udover at holde øje med dit hjem, så kan din du med fordel bede din nabo tømme postkassen, smide skrald i skraldespanden, parkere sin bil i din indkørsel - og sætte fodspor i eller rydde sneen om vinteren.

4. Gør arbejdet svært for indbrudstyven

Indbrudstyve bryder sig ikke om, at bruge unødigt lang tid på at skaffe sig adgang til et hjem, og heller ikke om hjem uden nemme flugtveje. Sørg derfor for at have gode låse i alle døre, med nøgle frem for vrider på indersiden, og supplér med vinduessikring. Sørg også for at låse stiger, haveredskaber og værktøj inde, så tyven ikke kan bruge det til indbrud.

5. Få en tyverialarm fra et kendt alarmselskab

En tyverialarm fra et kendt alarmselskab - samt de medfølgende alarmskilte - nedsætter risikoen for indbrud med op til 70%. Er selskabet internationalt kendt, som fx G4S, vil indbrudstyve fra udlandet ligeledes vide, at du har en professionelt installeret alarm i dit hjem.

Alarmer med kameraer tager billeder af indbrudstyven, hvilket afholder mange indbrudstyve fra at begå indbruddet. Vær dog opmærksom på, at ikke alle systemer gør det muligt for både dig og alarmselskabet kontrolcentral at se billederne via fx computer eller apps.

Læs mere på G4S' hjemmeside her.