Smugkig: Alt om havens juni-nummer

I det nye Alt om haven er vi gået all in på den danske sommer - og alle de mange haveprojekter som de dejlige, lune sommermåneder byder på. Vi giver inspiration til alt fra udendørs madlavning til vertikal havedyrkning, eksotiske orkidéer og en skøn hyldeblomstdrik med et boblende tvist. Vi klæder dig på til en skøn sommersæson i det grønne i det nye Alt om haven, som er på gaden nu.

I Alt om havens juni-nummer kan du bl.a. læse om:

Et haverum til ethvert humør. Nyvang på Amager er en gård med en 5400 m2 stor have, som er delt op i 12 forskellige haverum - alle nøje gennemtænkte og med deres eget særpræg.

Ryk madlavningen udenfor. Bliv inspireret af spændende griller, bålsteder og pejse, som inviterer til råhygge og madlavning i havens uderum.

Overdådige orkidéer. Orkidéer er fascinerende planter, der, med deres eksotiske blomster, i den grad skiller sig ud. Flere arter trives i vores kølige, omskiftlige klima og kan med succes dyrkes i din egen have.

Lær at leve med dine myrer. Mange haveejere ser myrer som et problem, når de dukker op i haven. Men de små insekter gør mere gavn end skade. Har du myrer i din have, vil du aldrig få problemer med bladlus. 

Franske fornemmelser i køkkenhaven. Estragon, artiskok, skatlotteløg og hvidløg er karakteristiske råvarer i det franske køkken. Prøv dem i din køkkenhave, og dyrk selv en bid af det franske køkken. 

Få et smugkig i galleriet: