Smugkig: Alt om havens august-nummer

Sensommeren er på vej, og byder - som det ser ud til nu - på endnu mere af det varme vejr, vi har haft de sidste måneder.

I det nye Alt om haven er vi bl.a. på besøg i smukke haver, der indbyder til at bruge så mange timer af både forår, sommer og sensommer under åben himmel som overhovedet muligt. Samtidigt giver vi masser af inspiration til, hvad du kan dyrke i din sensommerhave, så den bliver ekstra fornøjelig at opholde sig i hele sommeren lang.

Læs også: Sådan ser kartoffelskimmel ud

I det nyeste nummer af Alt om haven kan du bl.a. læse om: 

  • Mal haven himmelblå: Ensians blomster har en ren, klar blå farve, som få andre planter kan konkurrere med. Vi giver gode tips til, hvordan du dyrker dem i haven.
  • 15 almindelige haveproblemer: Med vores nyttige havetips kan du vinke farvel itl nogle af de mest typiske haveproblemer som bladlus, dårlig jord og sygdomsramte roser.
  • Topping af græsplænen: Sensommeren er det ideelle tidspunkt for forbedring af plænen. Vi giver tips til, hvordan du kan jævne plænen ud.
  • På besøg i smuk og smagfuld køkkenhave: Marianne Fjord-Larsenhar indrettet sine bede, så de er en fryd for båd eøjet, ganen og miljøet. Få hendes bedste tips til at gøre stilen efter.

Se også: Sådan får du succes med blommer

Få et smugkig i Alt om havens august-nummer her:

Læs også: Sådan dyrker du bær i bede og krukker