ISABELLAS nye e-bog: Godt på vej i køkkenhaven

Drømmer du om at blive selvforsynende med grøntsager om sommeren og efteråret? Eller vil du bare gerne supplere supermarkedets sparsomme grøntudvalg med et par hjemmeavlede afgrøder med en mere intens smag? Uanset dine grunde til at ville anlægge en køkkenhave skal du vide, at det kræver jord under neglene og en lille smule knofedt − især i starten. Til gengæld er det en vidunderlig følelse af stolthed og glæde at høste sine egne grøntsager om sommeren.

Læs også: De vigtigste haveredskaber 

ISABELLAS nye e-bog

Med ISABELLAS nye e-bog får du en masse sider til dig, der vil anlægge en køkkenhave og få mest muligt ud af det. Bogen er nem at bruge, og du kan bringe den med dig alle vegne via din smartphone eller tablet, så du nemt og hurtigt kan blive gartner i din egen have. Klik her, og få første kapitel gratis - eller køb hele e-bogen for kun 29 kroner

Inspiration: Et drivhus på gavlen

Et lille smugkig

Godt på vej i køkkenhaven

I denne fine e-bog bliver du guidet til dyrkning af mange af de helt klassiske grøntsager, som stadig er favoritterne blandt danskerne. De er alle nemme at passe, smager godt og kan indgå i de fleste hverdagsretter. I galleriet nedenfor finder små uddrag fra ISABELLAS' nye e-bog med alt lige fra dyrkning af løg, asparges, gulerødder, krydderurter og radiser.