Oktober i Blomsterhaven

Efterårsjævndøgnet er for længst passeret, og det er bare om at komme i gang med de hyggelige efterårsprojekter, som venter på dig i haven. Du tænker måske, om der overhovedet er noget at tage sig til i haven, når de fleste planter er begyndt at visne, og vejret er blevet gråt og trist.
 
 
Men selvfølgelig er der det, for der er masser at gå i gang med. Her følger en lille opdatering fra Blomsterhaven, der igen er inde i en yderst spændende periode.
 
For selvom det er blevet efterår, er der fortsat rigtig meget at gøre her i Blomsterhaven. Det nye staudebed vil fx, når det er færdigt, starte helt ude fra vejen, hvor det vil sno sig forbi vores hus, krydse over mod drivhuset og helt op til stalden.
 
 
Det nye staudebed bliver over 100 meter langt, så nu skal der formeres stauder til den helt store guldmedalje. Men jeg har selvfølgelig også planer om at indkøbe nye stauder til det store bed. Der skal igen luges grundigt ud, indtil bedene er vokset helt sammen med bunddækkende stauder, løg og sommerblomster.
 
Men der kommer faktisk til at ske endnu mere: I den klare krystalkugle ser det ud til, at min elskede blomsterhave og undertegnede vil blive disponeret på en helt anden måde til næste år, end den er i dag. Men det kommer du til at læse mere om.
 
 

Se i galleriet nedenfor, hvordan oktober 2016 så ud i Blomsterhaven.