Folden bliver større

I forbindelse med at vi er ved at sikre mig mod rådyrene med dyrehegn, har vi udvidet foldene. Adgangen til og fra stalden og op mod vinterfolden er udvidet. Det betyder at der ikke bliver så smattet mere. Og formen på folden nu ikke længere er rektangulær, men har nu derimod en mere organisk buet form.

DIY: Byg din egen stald

Vi har købt en bunke stolper af robinietræ, og de blev sat i huller i jorden. Et motoriseret pælebor gør arbejdet meget nemmere at bore de mange huller. Dyrehegnet er sat op på pælene med små kramper, og der er sat tråd med strøm indvendigt.

Nu mangler vi at få sat brædder på stolperne, så det hele får et finere samlet udtryk. De er af egetræ, men jeg skal lige tænke over, hvordan de sættes ordentligt på stolperne: Skal de skrues op, eller tappes i stolperne? Jeg er nok mest til det sidste, men det er selvfølgelig også et langt mere omfattende arbejde.

Læs også: Loppefund og moderne detaljer på Ærø

Næste projekt på foldene er at udskifte samtlige gamle trykimprægnerede stolper og brædder, med stolper af robinietræ og brædder af egetræ. Og materiellet er bestilt …